Vacature

Technical Sales Specialist (locatie Emmen)

Voor 40 uur per week

AFYS3G is een van de meest innovatieve en gerenommeerde organisaties gespecialiseerd in ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse geautomatiseerde handlingapparatuur in de wereldwijde Life Sciences markt. Als Technical Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het door AFYS3G gevoerde producten– en dienstenportfolio aan de Life Science Market wereldwijd. Je gebruikt je kennis, inzicht in de markt en overtuigingskracht om ons marktaandeel te vergroten en ons klantennetwerk uit te breiden. Naast het genereren van nieuwe business zorg je voor een goede relatie met de al bestaande klanten. Je bent in staat hen (gebruikers) adviezen van hoge kwaliteit te geven.

Doordat je intensieve relaties ontwikkelt en onderhoudt met onze klanten heb je veel kennis van en
inzicht in de behoeften van de markt, die AFYS3G kan inzetten bij het genereren van nieuwe business.

Functie-eisen:

– Bachelor/Master werk- en denkniveau
– 2-5 jaar sales ervaring
– Ervaring in de Life Science Market is een pre
– Technisch inzicht
– Sterke communicatieve vaardigheden
– Drukbestendig en kunnen werken met strakke deadlines
– Accuraat, resultaat- en verbeteringsgericht, zelfstandig
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
– Standplaats Emmen

Bedrijfsprofiel:

AFYS3G is onderdeel van een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het internationaal verkopen van haar producten. Het hoofdkantoor van AFYS3G bevindt zich “nu nog” in Lelystad en de meeste activiteiten vinden plaats in Nederland, zoals de ontwikkeling van nieuwe producten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur.

In ruim 10 jaar heeft AFYS3G zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse geautomatiseerde handlingapparatuur.

Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek.

Bij AFYS3G zetten we ons in om laboratoriumprocessen te verbeteren door laboratorium benchtop apparatuur 3G aan te bieden. Dit is apparatuur die de 3Goals vertegenwoordigt waarvoor AFYS3G is opgericht; prestaties te verbeteren, integratie te versterken en compatibiliteit te garanderen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer
goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar: AFYS3G B.V. t.a.v. Jessica Iske: jessica.iske@micronic.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Meer informatie over AFYS3G vind je hier .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.