Vacature

Customer Service Representative (Locatie Emmen)

Voor 40 uur per week

Werken bij AFYS3G betekent werken aan de grenzen van de hoogwaardige technologie. AFYS3G levert hoogwaardige producten voor laboratoria op biologisch en biomedisch gebied. De trend naar meer monsteropslag in deze industrieën leidt tot de behoefte aan geautomatiseerde handlingapparatuur. Onze toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.

Als Customer Service Representative ben je hét aanspreekpunt voor onze distributeurs. Je weet alles van ons productportfolio en kan hierdoor goede toepasbare adviezen geven over het gebruik van onze producten. Naast adviezen over het gebruik van de producten zet je natuurlijk ook je verkoop capaciteiten in, jij kan de inkopers het beste adviseren over hun aankoop!

Wanneer de order van de distributeur binnenkomt ga jij aan de slag: je bent verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van de inkomende order tot aan het versturen van de factuur. Uiteraard houd je een goede controle op de levertijden en onderneemt actie wanneer dat nodig is.

Functie eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het werken met ERP systemen (bij voorkeur Exact)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Commercieel ingesteld
  • Representatief, servicegericht, communicatief, initiatiefrijk & flexibel
  • Standplaats: Emmen

Bedrijfsprofiel:

AFYS3G is onderdeel van een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het internationaal verkopen van haar producten. Het hoofdkantoor van AFYS3G bevindt zich in Lelystad en de meeste activiteiten vinden plaats in Nederland, zoals de ontwikkeling van nieuwe producten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur.

In ruim 10 jaar heeft AFYS3G zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse geautomatiseerde handlingapparatuur. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar: AFYS3G  B.V. t.a.v. Jessica Iske:
jessica.iske@micronic.com . Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.