Vacature

Marketing Associate (Locatie Emmen)

Voor 40 uur per week.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Marketing Associate. Als Marketing Associate ondersteun je de Corporate Marketing Manager met de wereldwijde marketing van AFYS3G en van een aantal merken die onlangs zijn geïntroduceerd onder AFYS3G. Een belangrijke taak hierin is het voorbereiden en begeleiden van productintroducties, welke regelmatig plaatsvinden door het innovatieve karakter van onze organisatie. Daarnaast zal je ondersteunen bij het vormgeven van de marketingplannen waarin de jaarlijkse doelen en activiteiten worden vastgesteld, marktanalyses (product/klant/applicatie) en het brand management. Verdere taken die je in deze veelzijdige job kunt verwachten zijn het bedenken en opmaken van promotiemateriaal en het uitvoeren van online marketing (social media, email campagnes, website beheer).

In deze functie rapporteer je aan de Corporate Marketing Manager en werk je samen met een Marketing Specialist. Samen bereik je mooie resultaten en lever je de  kwaliteit die AFYS3G zijn relaties wil bieden.

Wij vragen:

  • HBO+ of WO opleiding richting marketing / communicatie;
  • 0 – 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en kunnen toepassen van marketing methodieken;
  • Affiniteit met de Life Sciences markt is een pré;          
  • Ervaring met Adobe Creative Suite / grafisch ontwerp is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibele instelling;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • Stressbestendig en kunnen werken met strakke deadlines;
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en hands-on;

Bedrijfsprofiel:

AFYS3G is onderdeel van een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het internationaal verkopen van haar producten. Het hoofdkantoor van AFYS3G bevindt zich in Lelystad en de meeste activiteiten vinden plaats in Nederland, zoals de ontwikkeling van nieuwe producten en het bouwen van fijnmechanische apparatuur.

In ruim 10 jaar heeft AFYS3G zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van diverse geautomatiseerde handlingapparatuur. Onze producten vinden wereldwijd toepassing in researchcentra en laboratoria die actief zijn op het gebied van humaan, veterinair en farmaceutisch onderzoek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie. Uiteraard bieden wij een passend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar: AFYS3G B.V. t.a.v. jes.isk@tracamyl.com. Voor vragen kun je bellen naar 0320-277073.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.